Sport, spel en recreatie in 2 Sporta Spots

2 plekken om samen te lachen, te genieten en te ontspannen. 2 hotspots waar je je met je school, club, vereniging, familie of bedrijf onderdompelt in een zee van sport, spel en recreatie voor jong en oud. De ideale cocktail voor een onvergetelijke dag, fantastisch weekend of memorabele week vol sportieve en recreatieve groepsactiviteiten.

Gezond ontspannen in groep

In onze Sporta Spots ligt de focus op je groep. Met een evenwichtige mix van inspanning en ontspanning brengen we je groep dichter bij elkaar. Met sport- en spelactiviteiten de groepsband verstevigen, met een drankje in de bar verbroederen, met een overnachting het groepsgevoel versterken: we doen er alles aan om je verblijf tot een topmoment te doen uitgroeien.

Groepsactiviteiten
Sporta Spot Kempen

Organiseer je een sportdag, sportstage of bosklassen? Plan je een dag of weekend vol sport, spel en recreatie voor familie, vrienden of je vereniging? Zoek je een locatie voor de jaarlijkse teambuildingdag van je bedrijf? Met tientallen sport- spel- en recreatiemogelijkheden is Sporta Spot Kempen de place to be voor groepsactiviteiten.

Groepsverblijven
Sporta Spot Kempen

400 bedden in Sporta Spot Kempen. Kamers en slaapzalen met verschillende comfortniveaus. Te midden van 13 hectare sport-, spel- en recreatie-activiteiten in de schaduw van de Abdij van Tongerlo.

Klaar voor de groepsfoto?

Groepsactiviteiten
Sporta Spot Maasland

Kano- en kajakvaren, wakeboarden, waterskiën, windsurfen, zeilen, banaanracen… Sporta Spot Maasland is een paradijs voor waterratten. Faciliteiten zoals beachvolleyterreinen, een boogschietstand en een reuzentrampoline maken je ervaring compleet. Ideaal voor een of meer inspannende en ontspannende dagen met je school, club, vereniging of bedrijf.

Groepsverblijven
Sporta Spot Maasland

78 bedden in Sporta Spot Maasland. Verdeeld over 15 kamers voor 4 tot 6 personen. In een echt watersportparadijs aan de Herenlaakplas in Maaseik, het hartje van het Maasland.


Nog meer redenen om voor Sporta Spots te kiezen

+100
activiteiten
6502
tevreden klanten
2
centra
60 jaar
ervaring

Ook dit is Sporta: